tiistai 10. elokuuta 2010

Pistin firman pystyyn

Voi jeh, nyt siitä on tullut totta; perustin oman toiminimen ja kohta nämä kaikki kivat laukut ja mekot voivat olla juuri sinun! Y-tunnus jo löytyy, mutta nimeä ei ole vielä ehditty rekisteröimään, se todennäköisesti tapahtuu tällä viikolla. Ja mikäs muukaan se olisi nimeltään, kuin Kellis. Voit käydä katsomassa keskeneräisiä virallisia sivuja/nettikauppaa osoitteessa www.kellis.fi  ja voit myös liittyä facebookissa nimeänsä kantavaan ryhmään.

Toinen odotettava ilon aihe tällä viikolla on parin päivän sisällä saapuva uusi ompelukone! Ai-van mahtavaa. Tilasin eilen Itäkeskuksessa sijaitsevasta ompelukonekaupasta Bernina Aurora 450:n kirjontalaitteella ja vielä kaiken kukkuraksi kirjontaohjelman (joka ei muuten ollut ihan halpa!), jolla voin periaatteessa muuttaa minkä tahanasa .jpg-kuvan kirjontakuvioksi. Uskoisin tämänkin lisäävän tuotteideni tulevaa myyntiä jonkin verran, saahan asiakas pukineensa millä tahansa haluamallaan kuvalla. Ihan varmasti tulen hehkuttamaan ostostani vielä tällä viikolla, kuvien kera.

Olen jatkanut tänään tämänhetkistä ikuisuusprojektiani, isoa läppärilaukkua. Kyllä voi vastustaa! Jos tekeminen ei helpotu yhtään tehokkaammalla koneella loppuviikosta, niin heitän nurkkaan ja kumitan artikkelin pois tuotelistaltani! Materiaalia on kulunut aivan tuhottomasti, josta johtuen laukku painaa varsin rutosti ja on vaikea käsitellä ompelukoneessa. Vanha Brother-koneeni kai muutenkin vetelee jo viimeisiään, eikä vaan yksinkertaisesti suostu käsittelemään paksuja materiaaleja. Työtunnit ja materiaalit yhteenlaskien ja lisäten muut kulut ja verot, laukusta taitaisi tulla niin kallis, ettei sitä ostaisi kukaan. Taidan pysytellä jatkossa hieman pienemmissä ja yksinkertaisemmissa malleissa. Kuvaan tämänkin projektin joskus tulevaisuudessa sen valmistuttua.

1 kommentti: